PIKKU KAKKONEN 1.12.2017–27.1.2018

Näyttelyt järjestetään yhteistyössä Lastun ja sanataidekeskus Aapelin kanssa.

ja https://www.lastenkirjallisuustalo.fi/tehtavia

12.12 klo 17.00 Peteliuksen iltasatu. LOPPUUNMYYTY.

13.12.2017 klo 17.00 Isät ja pojat lukevat, kirjailijavieraana Tatu Kokko. Vapaa pääsy

Korttelimuseon tunnelmaa blogeissa

Kesäiseen Korttelimuseoon voi tutustua näiden Pirjon kuvien ja runon kautta Lupa Innostua-blogissa.

Korttelin joulun aikaan Katinka kuvasi vierailuaan seuraavasti: Haaveena hyvä kuva -blogi

Syksyisen Korttelin tunnelmia on kuvannut Hurmioitunut blogissaan Hurmioitunut. Elämästä, taiteesta, mistä millloinkin

Nyt meillä on häät -näyttelyn aikaan Hurmioitunut kuvaili tunnelmiaan näin: Hurmioitunut. Elämästä, taiteesta, mistä milloinkin

Treffit Korttelimuseossa

Treffit Korttelimuseossa 3.12.2016 klo 15-17

Etsitkö tuttavaa, lenkkikaveria, ystävää, rakastettua tai elämänkumppania? Tule treffeille Kuopion korttelimuseoon!

Tapahtuma on rento ja vapaamuotoinen, eikä sitä tosiaan ole tarkoitettu pelkästään parisuhdetta etsiville. Halutessasi saat rintamerkin, joka kertoo minkätyyppistä seuraa olet etsimässä. Jatkot järjestetään tällä kertaa ravintola Introssa Kauppakadulla, noin klo 17.15 alkaen. Sieltä voidaan myöhemmin jatkaa illanviettoa muihin keskustan paikkoihin.

Treffeille ovat tervetulleita kaikki vähintään 18-vuotiaat. Tapahtumaan voi osallistua pääsymaksun hinnalla: peruspääsymaksu 6 €, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset sekä varusmies- ja siviilipalvelusta suorittavat 4 €. Meille käyvät myös Museokortti ja Yhteislippu.

Kannattaa ihmeessä tulla kokeilemaan! Tämä on kätevä tapa tutustua uusiin ihmisiin – ja vieläpä idyllisessä ympäristössä.