HENKIEN MYLLY MYLLY SUMMER EXHIBITON 1.-29.7. 2017

HENKIEN MYLLY MYLLY SUMMER EXHIBITON 2017

1.-29.7. 2017

… taidetta ajassa, tilassa ja taivasalla...

Luovien alojen keskus Myllyn kesänäyttely, Henkien Mylly järjestetään tänä vuonna heinäkuussa Kuopion korttelimuseolla.

Museon piha-alueelle ja sen kahteen aittaan sijoittuva taidenäyttely peilaa yksilön erillistä ja yhteisöllistä kokemusta, kun yksin ja yhdessä, ja hetkellisesti menetetään olemisen pohja.

Myllyn kesänäyttelyyn osallistuu 15 kuopiolaista taiteilijaa teoksineen. Mukana on kuva-, tekstiili-, ympäristö- ja valokuvataidetta, installaatioita, ajatuksia, tunteita ja tuntemuksia.

Henkien Mylly – Mylly Summer Exhibition 2017

Tarja Wallius                                             Arto Väisänen