10.6.2017 klo 10 - 17 SANOISTA KUVIKSI -tekstiilitaidenäyttely

Pop-up-tekstiilitaidenäyttely

SANOISTA KUVIKSI
Kuopion Korttelimuseon Korupajassa la 10.6. klo 10–17

Suomi 100 -vuoden Yhdessä-teeman kunniaksi. Näyttelyyn ovat valmistaneet töitä runoilija Walt Whitmanin runojen pohjalta 8 suomalaista tekstiilitaiteilijaa (Synnove Dickhoff, Leena Illukka, AnitaJain, Aino Kajaniemi, Aura Kajaniemi, Ulla Pohjola, Riitta Turunen ja Riikka Viinikanoja).

Näyttelyn on kuratoinnut suomalais-amerikkalainen taiteilija Anita Jain. Näyttelypäivän aikana on näyttelyn esittely ja näyttelyyn liittyvää musiikki- ja runonlausuntaohjelmaa klo 11 ja klo 14. Esitettävät laulut ovat Minnesotassa sävellettyjä Whitmanin runoja ja esiintyjät ovat sopraano Janet Grove ja säestäjä Walter Tambor. Whitmanin sekä omia runojaan esittävät runoilijat Leena Raveikko ja Seija Hämäläinen.