Tulossa Tulossa

Treffit 27.5.2017

TREFFIT KORTTELIMUSEOSSA lauantaina 27.5.2017 klo 15–17

Etsitkö tuttavaa, lenkkikaveria, ystävää, rakastettua tai elämänkumppania? Tule treffeille Kuopion korttelimuseoon! Tapahtuma on rento ja vapaamuotoinen, eikä sitä ole tarkoitettu pelkästään kumppania etsiville. Tervetulleita ovat aivan kaikki, ainoa ehto on täysi-ikäisyys. Tapahtumaan voi osallistua museon pääsymaksun (6/4 €) hinnalla. Maksutapoina käyvät myös esim. Museokortti ja Yhteislippu sekä useat kulttuurisetelit ja SporttiPassi.

Treffien aikana päästään tutustumaan mm. bolognalaiseen miekkailuun. Italialainen spada da lato oli 1500-luvun elegantti yhdenkäden miekka, jota käytettiin niin kaksintaisteluissa kuin taistelukentälläkin. Ne jotka haluavat, voivat tämän lyhyen näytöksen jälkeen itsekin miekkailua kokeilla.

Museokotien, suutarinverstaan ja apteekkitalon ohella on mahdollisuus tutustua huhtikuussa avautuneeseen näyttelyyn VAPAUS, RAKKAUS, TASA-ARVO.

Tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan muutama Kuopion kaupunginteatterin tuote. Pääpalkintona kaksi lahjakorttia johonkin kaupunginteatterin näytelmään.

Tulkaa! <3 Tämä nimittäin on erittäin kätevä tapa tutustua uusiin ihmisiin. Jatkoille kaupungin keskustaan siirrytään porukalla viimeistään museon sulkeuduttua, eli noin klo 17 maissa.

PIKKU KAKKONEN 1.12.2017–27.1.2018

Näyttelyt järjestetään yhteistyössä Lastun ja sanataidekeskus Aapelin kanssa.

ja https://www.lastenkirjallisuustalo.fi/tehtavia

12.12 klo 17.00 Peteliuksen iltasatu. LOPPUUNMYYTY.

13.12.2017 klo 17.00 Isät ja pojat lukevat, kirjailijavieraana Tatu Kokko. Vapaa pääsy

Korttelimuseon tunnelmaa blogeissa

Kesäiseen Korttelimuseoon voi tutustua näiden Pirjon kuvien ja runon kautta Lupa Innostua-blogissa.

Korttelin joulun aikaan Katinka kuvasi vierailuaan seuraavasti: Haaveena hyvä kuva -blogi

Syksyisen Korttelin tunnelmia on kuvannut Hurmioitunut blogissaan Hurmioitunut. Elämästä, taiteesta, mistä millloinkin

Nyt meillä on häät -näyttelyn aikaan Hurmioitunut kuvaili tunnelmiaan näin: Hurmioitunut. Elämästä, taiteesta, mistä milloinkin